Επιλογή Σελίδας

Μία ακόμα διανομή τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής σε ωφελούμενους του Προγράμματος ΤΕΒΑ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, θα πραγματοποιήσει η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας, το διήμερο Δευτέρα 11/9/2023 και Τρίτη 12/9/2023, από τις 10.00 έως τις 13.00, στο Διοικητήριο της Π.Ε. Λευκάδας.

Επισημαίνεται ότι:

  • Η συνδρομή είναι ανάλογα τη σύνθεση της κάθε οικογένειας.
  • Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο που να αναγράφει το Α.Μ.Κ.Α. τους, καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα.
  • Αν δεν προσέλθει ο ίδιος ο δικαιούχος, ο εκπρόσωπός του θα πρέπει να έχει εξουσιοδότηση.
  • Απαιτείται μέριμνα εκ μέρους των δικαιούχων (ιδίως πολυμελών οικογενειών) για τη μεταφορά των τροφίμων και των προϊόντων, που θα παραλάβουν, λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους.

!!! Οι διανομές θα πραγματοποιηθούν τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες – μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, που ισχύουν (μάσκες, αποστάσεις, κλπ.) !!!

Η διάθεση ειδών στους δικαιούχους πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Αποκεντρωμένες Προμήθειες Τροφίμων και Βασικής Υλικής Συνδρομής, Διοικητικές Δαπάνες και Παροχή Συνοδευτικών Μέτρων 2018-2019» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΠ ΕΒΥΣ) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), που υλοποιεί η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.


 

2023.09.07 @ Νέα διανομή του προγράμματος ΤΕΒΑ τη Δευτέρα 11/9 και την Τρίτη 12/9 από την Π.Ε. Λευκάδας. #ΠΙΝ #Λευκάδα #Lefkada #Κοινωνία #Συνοχή #Πρόνοια #Αλληλεγγύη #ΤΕΒΑ #FEAD #ktenasandreas #antipin_lefkada #ΠεριφερειακήΕνότηταΛευκάδας #ΠεριφέρειαΙονίωνΝήσων