Επιλογή Σελίδας

Αναλυτικά:

  • Την προκήρυξη ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου «ΣΤΕΡΕΩΣΗ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ (4) ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ & ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ Ι.Ν. ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΘΑΝΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΚΟΜΗΛΙΟΥ, ΔΡΑΓΑΝΟΥ, ΑΘΑΝΙΟΥ ΛΟΓΩ ΣΕΙΣΜΟΥ (17-11-15)», το οποίο χρηματοδοτείται από πιστώσεις ΠΔΕ, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Γιάννης Τρεπεκλής. Ειδικότερα, το έργο είναι προϋπολογισμού 1.100.000 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και εντάσσεται στην κατηγορία «Οικοδομικά», ενώ η προθεσμία εκτέλεσής του είναι 24 μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασής του.
  • Την προκήρυξη ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΛΟΓΩ ΣΕΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΚΤΕΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ», το οποίο χρηματοδοτείται από πιστώσεις ΠΔΕ, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Γιάννης Τρεπεκλής. Ειδικότερα, το έργο είναι προϋπολογισμού 168.286,92 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και εντάσσεται στην κατηγορία «Οικοδομικά & Ηλεκτρομηχανολογικά», ενώ η προθεσμία εκτέλεσής του είναι 12 μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασής του.
  • Την προκήρυξη ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΜΕ LED ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ (ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ)», το οποίο χρηματοδοτείται από πιστώσεις ΠΔΕ, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Γιάννης Τρεπεκλής. Ειδικότερα, το έργο είναι προϋπολογισμού 160.000 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και εντάσσεται στην κατηγορία «Ηλεκτρομηχανολογικά», ενώ η προθεσμία εκτέλεσής του είναι 6 μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασής του.
  • Την προκήρυξη ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ & ΣΤΗΘΑΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ», το οποίο χρηματοδοτείται από πιστώσεις ΠΔΕ, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Γιάννης Τρεπεκλής. Ειδικότερα, το έργο είναι προϋπολογισμού 126.000 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και εντάσσεται στην κατηγορία «Οδοποιίας», ενώ η προθεσμία εκτέλεσής του είναι 12 μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασής του.

Η αναλυτικές διακηρύξεις των προαναφερθέντων έργων έχουν συνταχθεί σύμφωνα με το πρότυπο τεύχος διακήρυξης ανοικτής διαδικασίας της Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ. για τη σύναψη ηλεκτρονικών δημοσίων συμβάσεων έργου κάτω των ορίων του Ν.4412/16, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση την τιμή. Η υποβολή των προσφορών θα γίνει από τους ενδιαφερομένους μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.Promitheus.gov.gr.