Η ‘Ryanair’, η Νο.1 αεροπορική εταιρία της Ευρώπης, χθες (25 Σεπ) ανακοίνωσε νέο δρομολόγιο από την Κέρκυρα προς τη Μπολόνια, με συχνότητα 2 πτήσεις εβδομαδιαίως από τον Απρίλιο του 2019, ως μέρος του καλοκαιρινού προγράμματος της ‘Ryanair’ για το καλοκαίρι του 2019.

Οι Έλληνες καταναλωτές και οι επισκέπτες απολαμβάνουν πλέον ακόμα χαμηλότερες τιμές και τις τελευταίες βελτιώσεις της εμπειρίας του ταξιδιού, στα πλαίσια του προγράμματος “Always Getting Better”, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Εξ’ άλλου από τις 2 Απριλίου έως τις 25 Οκτωβρίου η εταιρεία ‘Transavia’ θα πραγματοποιεί δύο πτήσεις την εβδομάδα κάθε Τρίτη και Παρασκευή από το Ρότερνταμ προς την Κέρκυρα ενώ από το  ίδιο αεροδρόμιο για τη Ζάκυνθο τις πτήσεις θα εκτελεί η ‘Tui’ χωρίς να έχει δώσει το ακριβές πρόγραμμα.

Επίσης από το αεροδρόμιο του Αϊντχόφεν θα υπάρχουν νέες πτήσεις προς τη Ζάκυνθο με την ‘Transavia’ να εκτελεί δύο πτήσεις την εβδομάδα κάθε Τετάρτη και Κυριακή από τις 24 Απριλίου έως τις 27 Οκτωβρίου.

Το γεγονός αυτό, συμβαδίζει με τις προβλέψεις της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων ότι το 2019 θα είναι ακόμα καλύτερο από το 2018 (χρονιά ρεκόρ), κάτι για το οποίο εργαζόμαστε από αρκετό καιρό πριν, σε συνεργασία με Φορείς και επιχειρήσεις.

εκ του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ }

Think before you print!! Προτού εκτυπώσετε, σκεφθείτε αν πράγματι χρειάζεται, σκεφθείτε το περιβάλλον.