Επιλογή Σελίδας

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων καλεί κάθε ενδιαφερόμενο για την υποβολή προσφοράς  για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών καταπολέμησης κουνουπιών στην Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά με βάσει την τιμή και προϋπολογισμό 7.440,00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%για δύο ψεκαστικούς κύκλους. Η σύμβαση δεν υποδιαιρείται σε τμήματα και δεν υπάρχει δυνατότητα υποβολής εναλλακτικών προσφορών.

Η τιμή της παρεχόμενης υπηρεσίας δίνεται σε ευρώ ανά μονάδα η οποία ορίζεται το κόστος του ψεκαστικού κύκλου ο οποίος περιγράφεται ως το σύνολο των ενεργειών που περιλαμβάνει δειγματοληψία, ψεκασμό, τεχνική έκθεση και χαρτογράφηση. Διευκρινίζεται ότι ανάλογα με τις συνθήκες μπορεί να απαιτηθεί κάθε φορά το σύνολο ή μέρος των ανωτέρω ενεργειών. Για το λόγο αυτό στην οικονομική προσφορά πρέπει να αποτυπώνεται και το κόστος των επιμέρους ενεργειών (δομική ανάλυση κόστους).

Η ημερομηνία λήξης υποβολής των προσφορών είναι μέχρι και 14.7.2022 και ώρα 9:00, η ημερομηνία της αποσφράγισης των προσφορών είναι η 14.7.2022 και ώρα 09:15π.μ.. Ο χρόνος ισχύος της προσφοράς είναι μέχρι 31.12.2022.

Περισσότερες πληροφορίες στη σχετική ανάρτηση – δημοσίευση του συστήματος ΔΙ@ΥΓΕΙΑ με ΑΔΑ Ψ7ΘΧ7ΛΕ-ΧΙΣ, καθώς & στο σύστημα ΚΗΜΔΣ με αναζήτηση στον σχετικό κατάλογο Προκηρύξεων-Διακηρύξεων με ΑΔΑΜ 22PROC010897135.

{ από το ΤΜ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ της Δ/ΝΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ της Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ }