Επιλογή Σελίδας

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ως Δικαιούχος της Πράξης «Αποκεντρωμένες Προμήθειες Τροφίμων και Βασικής Υλικής Συνδρομής, Διοικητικές Δαπάνες και Παροχή Συνοδευτικών Μέτρων 2018-2019» της Π.Ι.Ν.,  στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΠ ΕΒΥΣ) που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ), πρόκειται να υλοποιήσει το πρόγραμμα ΤΕΒΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ «Αποκεντρωμένες Προμήθειες Τροφίμων και Βασικής Υλικής Συνδρομής 2018-2019».

Στα πλαίσια υλοποίησης του εν λόγω προγράμματος σας γνωρίζουμε ότι οι Δικαιούχοι είναι περίπου   1900   οικογένειες ωφελούμενων  στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Ειδικότερα στην ΠΕ Κεφαλληνίας και Π.Ε. Ιθάκης, οι δικαιούχοι είναι περίπου  290 οικογένειες  και  η διανομή γίνεται για την Π.Ε. Κεφαλληνίας στα Κοκκύλια Αργοστολίου (δίπλα από πρατήριο υγρών καυσίμων ΕΛΙΝ)  και στην Ιθάκη στο κτήριο ΚΑΠΗ Βαθύ Ιθάκης:

Τετάρτη 12/7/2023  :    08.00-12.00    (Π.Ε. Κεφαλληνίας)

Πέμπτη  13/7/2023 :       9.30-11.30     (Π.Ε. Ιθάκης)

Παρασκευή 14/7/2023:   08.00-11.00 π.μ.  (Π.Ε. Κεφαλληνίας)

Θα μοιραστούν τρόφιμα νωπά και ξηρά, καθώς και είδη ΒΥΣ (ανάλογα την συνταγή, δηλαδή την σύνθεση και τα κριτήρια κάθε  οικογένειας).

ΠΡΟΣΟΧΗ- Οι ωφελούμενοι:

  1. Μπορούν να φορούν Μάσκα και  πρέπει να τηρούν αποστάσεις μεταξύ τους,
  2. Να έχουν Αστυνομική  Ταυτότητα και  ΑΜΚΑ ή  εξουσιοδότηση σε κάποιον (γνήσιο υπογραφής ή gov.gr), αν  δεν μπορούν να έλθουν οι ίδιοι.

 

                                                                                      Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

                                                                      Δ. ΥΓΕΙΑΣ, Κ.ΣΥΝΟΧΗΣ , ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

 

                                                                                ΑΜΑΛΙΑ-ΕΛΕΝΗ ΑΝΔΡΙΩΤΗ

Δείτε παρακάτω πληροφορίες διανομής αναφορικά με: