Επιλογή Σελίδας

Κατόπιν της δημοσίευσης του ΦΕΚ 2998 Β΄/31.12.2015 περί θέσπισης παγίων επιδομάτων καθαριότητας για το έτος 2016 στην Π.Ε. Κεφαλληνίας, καλείσθε να υποβάλετε οικονομική προσφορά για την καθαριότητα του ΚΕΔΔΥ Κεφαλληνίας (οδός Μομφεράτου 30 & Χαροκόπου) και των κάτωθι Υπηρεσιών της Π.Ε. Κεφαλληνίας που στεγάζονται στο Διοικητήριο:

  • Η Διεύθυνση Ανάπτυξης και το Τμήμα Κτηνιατρικής, που βρίσκονται στο ισόγειο του κτηρίου του Διοικητηρίου, στον οποίο συμπεριλαμβάνονται οι δύο είσοδοι και τα γραφεία πέριξ αυτών, συγκεκριμένα το Γραφείο Οδηγών και τα δύο γραφεία του Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας με το W.C καθώς και ο προαύλιος χώρος του Διοικητηρίου.
  • Η Διεύθυνση Διοικητικού-Οικονομικού και τα Γραφεία των Αντιπεριφερειαρχών, που βρίσκονται στον 1ο όροφο του κτηρίου του Διοικητηρίου.
  • Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων και η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, οι οποίες βρίσκονται στο 2ο όροφο του κτηρίου του Διοικητηρίου.

Το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης είναι δημοσιευμένο στο σύστημα ΔΙ@ΥΓΕΙΑ με ΑΔΑ 6ΚΤΚ7ΛΕ-ΖΜ3, καθώς επίσης διατίθεται & στο σύστημα ΕΣΗΔΗΣ, με αναζήτηση στην ενότητα Προκηρύξεις, με ΑΔΑΜ 16PROC003651875.

Επιπλέον, διευκρινίσεις επί της ανωτέρω πρόσκλησης παρέχονται στο δημοσιευμένο στο σύστημα ΔΙ@ΥΓΕΙΑ με ΑΔΑ Ψ6Δ97ΛΕ-ΙΥΚ έγγραφο.