Επιλογή Σελίδας

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με το Γραφείο τηλεοπτικών παραγωγών της Αυστρίας “GEUSTV – Television & FilmProduction”, την περασμένη Κυριακή 28/07/2019 προβλήθηκαν σε τουριστικού ενδιαφέροντος τηλεοπτικές εκπομπές δύο (2) βίντεο με περιεχόμενο τη Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Ιθάκη.

Πρόκειται για το μεγάλης εμβέλειας τηλεοπτικό κανάλι “Oe24.TV”, στο οποίο προβλήθηκε βίντεο διάρκειας 20΄ (είκοσι λεπτών) στην ταξιδιωτική εκπομπή “BesserReisen” και στο “KRONE.TV – REISEN” διάρκειας 5΄ και 25΄΄ (πέντε λεπτά και εικοσιπέντε δευτερόλεπτα).

Τα παραπάνω βίντεο θα είναι αναρτημένα επί τρίμηνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των καναλιών, ώστε να μεγιστοποιηθεί η απήχηση στο κοινό.

Στα συγκεκριμένα βίντεο αναδεικνύονται όχι μόνον οι φυσικές ομορφιές των νησιών μας αλλά και τα τοπικά προϊόντα, η γαστρονομία, η τοπική κουλτούρα, καθώς επίσης και η ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ των νησιών.

Υπενθυμίζουμε ότι προ διετίας σε συνεργασία με το συγκεκριμένο γραφείο τηλεοπτικών παραγωγών είχε γίνει αντίστοιχη δράση για την Κέρκυρα, τους Παξούς, την Λευκάδα και το Μεγανήσι.

Παραθέτουμε του κόμβους των ως άνω εκπομπών:

 εκ του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ }