Επιλογή Σελίδας

Στο πλαίσιο συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων  με την Ελληνική Πρεσβεία της Ρώμης, πραγματοποιήθηκαν τον προηγούμενο μήνα τα τηλεοπτικά γυρίσματα της δημοφιλούς εκπομπής Linea Βlue (Μπλε Γραμμή) της Ιταλικής Κρατικής Τηλεόρασης RAIUNO.

Προβολή των νησιών Κεφαλονιάς – Ζακύνθου - Ιθάκης  μέσα από την εκπομπή Linea Blu της ιταλική κρατικής τηλεόρασης RAI UNO

Προβολή των νησιών Κεφαλονιάς – Ζακύνθου – Ιθάκης μέσα από την εκπομπή Linea Blu της ιταλική κρατικής τηλεόρασης RAI UNO

 

Είχε ανακοινωθεί η παρουσίαση της εκπομπής που μας αφορά την 3η Σεπτεμβρίου 2016, αλλά κρίθηκε σκόπιμο η προβολή των νησιών μας σε διπλάσιο τηλεοπτικό χρόνο, κάτι το οποίο θα έχει ακόμα πιο θετικά αποτελέσματα για αυτά.

Σας γνωρίζουμε μετά από επικοινωνία με τους αρμοδίους,  ότι η παρουσίαση της εκπομπής που αφορά την Κεφαλονιά θα μεταδοθεί την 10η Σεπτεμβρίου και ώρα  15.00 (ώρα Ελλάδος), ενώ η εκπομπή που αφορά την Ιθάκη και την Ζάκυνθο θα μεταδοθεί την 17η Σεπτεμβρίου και ώρα 15.00 (ώρα Ελλάδος).

Επισημαίνουμε ότι την εκπομπή παρακολουθούν απευθείας 3.000.000 τηλεθεατές (όχι μόνο στην Ιταλία) και δεκάδες χιλιάδες μέσω διαδικτύου.