Επιλογή Σελίδας

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Ιωάννης Τρεπεκλής
Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

Τα Ιόνια Νησιά είναι ένας προικισμένος τόπος και τον θέλουμε ελκυστικό τόσο για εμάς που κατοικούμε σε αυτόν όσο και για τους επισκέπτες μας. Με σεβασμό στην ιστορία, τον πολιτισμό και το φυσικό περιβάλλον, ο τόπος μας χρειάζεται ένα ρεαλιστικό όραμα για την περαιτέρω βιώσιμη ανάπτυξή του.

Ένα όραμα που να συνοδεύεται από λεπτομερή σχεδιασμό και αποτελεσματική υλοποίηση σειράς σημαντικών έργων που θα σηματοδοτήσουν τη στροφή στο μέλλον για την Περιφέρειά μας.

Ο προσεκτικός σχεδιασμός μας  αποσκοπεί τόσο στην οικονομική ανάπτυξη όσο και στη συνοχή της νησιωτικής μας Περιφέρειας. Συνοχή όχι μόνο γεωγραφική αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο.

Γνωρίζουμε πως η αποτελεσματικότητα είναι προϊόν συνέπειας και σκληρής δουλειάς. Εγγύηση για την επιτυχημένη υλοποίηση των έργων που απαιτείται να υλοποιήσουμε  είναι η βαθιά μας γνώση των τοπικών προβλημάτων. Προερχόμαστε από την κοινωνία, κατοικούμε στον τόπο αυτό, ζούμε την καθημερινότητά του και θέλουμε την πρόοδο και την ευημερία του.

Θα προχωρήσουμε στο μέλλον με όραμα και ρεαλισμό αντιμετωπίζοντας αντιξοότητες και δυσκολίες, πρωτόγνωρα προβλήματα για να αξιοποιήσουμε όλες τις ευκαιρίες. Χωρίς καμία ολιγωρία. Έχουμε τη γνώση, διαθέτουμε τόλμη, θα κάνουμε το πρόγραμμά μας πράξη!  Για εμάς, για τα παιδιά μας και όλους τους κατοίκους και επισκέπτες των Ιονίων Νήσων.

Τα Ιόνια Νησιά, το ξέρετε καλά, υπήρξαν πάντα ένα σταυροδρόμι που ενώνει τη Δύση με την Ανατολή. Είναι ώρα να γίνουν πρωταγωνιστές και θα τα ζηλεύουν σε όλη την Ευρώπη. Από τους Οθωνούς μέχρι τις Στροφάδες στέλνουμε το μήνυμα της Αναγέννησης του τόπου μας, το μήνυμα της συλλογικής μας αισιοδοξίας για το μέλλον των παιδιών μας και του τόπου μας.

Την 15η Οκτωβρίου 2023 λάβαμε την εντολή να χτίσουμε όλοι μαζί τα Ιόνια του μέλλοντός μας, με αποφασιστικότητα, με θέληση, πίστη στις αρχές και τις αξίες αυτού του τόπου που γέννησε μεγάλες προσωπικότητες.

Αυτές οι αρχές και οι αξίες θα είναι η πυξίδα για να οδηγήσουμε με ασφάλεια τα Ιόνια νησιά στο μέλλον που οραματιζόμαστε και προσδοκούμε όλοι μας.

Γιάννης Τρεπεκλής

Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

Υποβολή ΔΉΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΌΡΦΩΣΗΣ του κ. ΤΌΛΙΑ ΘΕΌΔΩΡΟΥ, για το Κατάστημα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Εστιατόριο), που βρίσκεται στο τουριστικό κατάλυμα των κ. Τόλια Θεόδωρου και Χείλαρη Ηλία με διακριτικό τίτλο “NIKIANA BEACH CLUB”, στην ΝΙΚΙΆΝΑ Λευκάδας

Μπορείτε να κατεβάσετε: Το Διαβιβαστικό Τη Δήλωση...

Διαβάστε Περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΜΕΙΟΔΟΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΡΓΟΥ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΕΡΓΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Π.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΣ 2023»

271-13_ APOF PER EP espd-request-v2 espd-request-v2-18 espd-request-v2(xml) ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ...

Διαβάστε Περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΑΥΤΟΤΕΛΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Διαβάστε Περισσότερα

ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ «ΔΑΠΑΝΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Π.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ Α.Σ. ΙΟΝΙΟ ΣΤΙΣ 12-14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024,, ΜΕ ΤΙΤΛΟ «FINAL FOUR ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ U21» TOΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣꓽ ΕΑΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΩΣ 69 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΔΑΠΑΝΗ ΕΩΣ 12.420,00€)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Διαβάστε Περισσότερα

Δημοσίευση ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ Ανοιχτής Διαδικασίας για την δημοπράτηση του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΡΙΑ (3) ΕΤΗ», πρ/σμού 250.000,00 € μαζί με το Φ.Π.Α., εις βάρος του προυπ/σμού του ενάριθμου έργου Κ.Ε. 2023ΝΠ42200015, της ΣΑΝΠ 422 του Π.Δ.Ε.

Η Προκήρυξη είναι διαθέσιμη στο σύστημα ΔΙ@ΥΓΕΙΑ με ΑΔΑ 91ΤΔ7ΛΕ-8Λ5...

Διαβάστε Περισσότερα

Έργα – Προγράμματα – Χρηματοδοτήσεις

AZA4ICE logo
ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΠΕ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ (banner)

Επιτροπές & Συλλογικά Όργανα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΦΟΔΣΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΦΥΛΛΩΝ

ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Επίκαιρα – Σε εξέλιξη

Συνεδριάσεις Περιφερειακού Συμβουλίου & Οικονομικής Επιτροπής

(ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ @ Youtube)

https://www.youtube.com/channel/UCWytaS7IuEAfTbPckL-1zag

Περιφερειακό Παρατηρητήριο Κοινωνικής Ένταξης Ιονίων Νήσων